Gå til innhold

Caledonia til Alingsås

april 23, 2009

Ja, vi har mikset musikk og jobber videre med platen vår, så det har vært litt stille. Men ikke nå lenger! Nå setter konsertsesongen inn for fullt og det blir mulg å høre Caledonia ved en rekke anledninger.
Denne helgen reiser vi til Sverige for å spille på Alingsås Jazzfestival, som i år feirer sitt 10 års jubileum. Vi spiller 25 og 26 april. På festivalen deltar også vår gamle venn Norbert Susemihl med sitt band, som var med på vår plate «Is You Is or Is you Ain’t.» Dessuten spiller den danske trommeslageren Doc Houlind. Alingsås ligger rett utenfor Göteborg. Følg med på bloggen, så kommer det kanskje noen bilder fra turen.
Allerede neste helg spiller vi vår tradisjonsrike 1. maigudstjeneste i Høybråten Kirke. Her pleier det å være stappfullt. Hallvard Beck er prest og Thorvald Stoltenberg holder appell. Senere pådagen spiller vi på jazzklubben i Sarpsborg. 10. mai holder vi jazzmesse i Holmlia kirke i anledning OsloHIMMEL. Og det blir mange fler anledninger til å høre oss utover våren!

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: